Parketgulve

Et parketgulv er et smukt og populært gulvvalg, der giver dig mange muligheder for at finde et gulv der opfylder både dine ønsker og krav til et nyt gulv. Her på siden har vi samlet vores sortiment af parketgulve, så du nemt kan finde dit nye parketgulv.

Et parketgulv eller et 3-stavs parketgulv, som det også ofte kaldes på fagsprog, er en gulvtype, hvor hvert bræts overflade består af mere end et stykke finér. Ofte er det 3 stykker deraf navnet 3-stavs, men det kan også være eksempelvis 2 stykker. Et parketgulv har ofte et mere levende og karakterfuldt udtryk end et plankegulv.

Parketgulve i træsorterne ask og eg er mest populære, men du kan også vælge et parketgulv i mange andre træsorter eksempelvis ahorn, bøg, kirsebær, merbau, valnød og wenge.

Gulvene er for at beskytte træet overfladebehandlet. Oftest anvendes enten lak eller olie, men andre typer af overfladebehandlinger kan også forekomme. Både lak og olie kan være enten klare eller tonede, hvilket gør udvalget af gulve meget bredt.

Parketgulve findes i forskellige sorteringer, der også påvirker gulvets udseende, nogle sorteringer er rolige og ensartede, mens andre er andre er mere naturlige og rustikke.

Der findes derfor et passende gulv til langt de fleste indretningsstilarter.

Seneste nyheder

Møbelforretning med bredt sortiment

Vi fører et bredt og dybt vareudvalg i møbler, tæpper/trægulve/vådrum, brugskunst, galleri og belysning m.m og følger hele tiden trenden indenfor ovennævnte områder, ved at

Read More »