Kvalitetsgulve og god service

Når du vælger Skærbæk Gulve som din trofaste leverandør af kvalitetsgulve, vil du blive mødt af en række dygtige og erfarne medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde de helt rette gulve til dig.

Som en ekstra service for vores kunder tilbyder vi også altid gratis opmåling af gulve. Vores mange år inden for branchen har gjort os eksperter i gulve, og derfor har vi også opbygget en række stærke kontakter, så vi kan tilbyde markedets bedste gulve til konkurrencedygtige priser

Et bredt udvalg af gulvtyper

På denne side finder du et udpluk af vores produkter i gulvafdelingen. Vi linker direkte videre til de enkelte leverandører for at sikre dig altid opdateret indhold.

 

Produkterne på denne side, er kun et udpluk af, hvad vi fører i butikken. Du kan eventuelt klikke dig ind på Leverandører-siden, hvor du vil kunne finde størstedelen af de leverandører, vi handler med.

Kährs

Trægulve

Se det store udvalg på 130 forskellige trægulvs-varianter.

Se udvalg her

Tilbehør til trægulve

Den perfekte finish.
Komplet sortiment af gulvtilbehør såsom fodlister og lister, lægningsprodukter samt vedligeholdelses- og reparationsprodukte.

Se sortiment

Kvalitets vinylgulve

Gulve til alle rum.
Prøv gulv guide og find frem til det rette produkt for dig.

Se udvalg her

Tarkett

Boligvinyl

Tarketts vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring. Med vores vinylgulve har du muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af gulve med forskellige design, lægningsmuligheder og egenskaber.

Se mere

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med moderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset til det nordiske klima.

Se mere

Vinylfliser og planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det. Vælg vinyl til køkken, entre, barne-/teenageværelse, soveværelse, arbejdsværelse eller alrum – mulighederne er mange!

Laminatgulve

Laminat er ekstremt slidstærkt og ridsebestandigt og er især velegnet til familier med hunde og børn. Mønstre, farver og udtryk spænder fra mørke til lyse, fra sobre til rustikke og fra innovative til klassiske designs. Laminatgulve kan lægges oven på et eksisterende gulv, så længe det er plant. Gulvet er let at rengøre med tør moppe.

Se mere

Gulvtilbehør

Tarketts brede sortiment af gulvtilbehør er til det formål at gøre det nemmere for dig, at vælge det rigtige produkt, til det rette gulv, funktion, placering og pris.

Se mere

Vores team står klar til at hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hos Skærbæk Gulve har vi stor ekspertice med gulve og tæpper.
Lige meget hvad du søger, så kan vi hjælpe dig med kvalitetsgulve og tæpper i alle prisklasser

Vi leverer og monterer alle former for gulvbelægning.

Vi udfører opgaver både for private og erhverv.

Skærbæk Gulve giver dig prisgaranti – både under dit køb og op til 2 uger efter din handel hos os.

Vi vil altid gerne være stærkest på prisen. Derfor udbetaler vi differencen med et smil, hvis du under og op til 2 uger efter dit køb finder det tilsvarende gulv billigere et andet sted. Skulle din leveringstid overstige 2 uger, gælder prisgarantien selvfølgelig ligeledes i denne periode.

Derfor kan du altid være sikker på, at du får den allerbedste pris, når du handler med Skærbæk Gulve​.

Leder du efter noget helt særligt?

Vores personale står altid klar til at servicere dig bedst mulig med kyndig rådgivning, vejledning og anbefalinger.

Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt.

Vi gør os umage for dig

Den bedste service får du hos Skærbæk Gulve