Vores leverandører

sE VORES STÆRKE LEVERANDØRFELT

Skærbæk Gulve

Leverendører af gulve og tæpper

Skærbæk Gulve er en del af Skærbæk Møbler & Tæpper

Kährs Group

Kährs lange historie er fyldt med innovationer, der har præget trægulvindustrien i hele verden gennem årene - fra opfindelsen af gulvbrættet med flere lag til det limfri Woodloc® samlingssystem.

Vi diskuterer konstant nye ideer, om hvordan vi kan forbedre vores gulve. Vi tester ideen i tanken, så i praksis og i enden lykkedes det os. Men målet er altid det samme: at finde og realisere ideer, der gør vores gulve smukkere, stærkere, lettere at installere og mere bæredygtigt for miljøet.

Vi er stolte over, at mennesker over hele verden værdsætter resultaterne af vores arbejde. I dag er vores gulve i boliger, kontorer, butikker, hoteller, koncertsale, teatre og sportsstadioner fra Europa og Asien til Amerika.

Kährs leverer produkter til mere end 70 lande og har en førende position på markedet i Sverige og en stærk tilstedeværelse i Storbritannien og resten af Europa.

Kährs er en del af Kährs Group, en innovativ verdens førende leder indenfor trægulve og PVC-frie vinylgulve.

Tarketts gulve til alle rum i hjemmet

Tarkett, der er en af de største aktører i verden, når det handler om gulve, har i dag ca. 11.000 ansatte i over 100 lande.
Produkterne fremstilles på 30 fabrikker, og omsætningen var i 2013 på ca. 2,5 mia. EURO.

Koncernen er gået ind i 2010erne med en ambition om at koncentrere ressourcerne mod kernevirksomheden, som er gulvfremstilling.

Visionen er at være førende, hvad angår miljø, teknologi og service inden for forretningsområdet samt at blive bedre og øge fleksibiliteten, når det gælder om at tilpasse sig kunderne..

danfloor er en international tæppeproducent med base i Midtjylland

I 2002 blev danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Højteknologiske produktioner flere steder i Europa sikrer sammen med designafdelinger i Europa og USA, at alle vores kunder får unikke løsninger indenfor forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofierne på danfloor. Det gælder design og udvikling af vores kollektioner, vores tæppeproduktion og ikke mindst de relationer og den service, som vi bestræber os på at yde vores mange forskellige samarbejdspartnere.

Vi tror på værdien af tæt dialog og samarbejde. Vi stiller til enhver tid vores kompetencer, råd og vejledning til rådighed og arbejder målrettet på at sikre, at vores løsninger gør en forskel og bidrager til at skabe en høj grad af trivsel, miljø og velvære for brugerne af vore produkter.

Design af smukke tæpper til en bæredygtig fremtid

Vi lever for at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Ved løbende at nytænke produktionsmetoderne og bane vejen for kreativt design tror vi på at gøre bæredygtighed til et smukt valg.

Det hele startede i 1938 med vores grundlæggers iværksætterånd. Han forestillede sig og virkeliggjorde nye tæppekreationer ved at væve kunsttraditioner ind i håndværk af industriel kvalitet. Han gjorde en dyd ud af vedholdenhed, idet han mente, at hvis du bliver ved og arbejder hårdt, er alt muligt.

Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har det altid været vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling. Ved konstant at udfordre produktionskonventionerne kræver vi utålmodigt mere af i dag for at sikre, at vi skaber en bedre fremtid – et tæppe ad gangen.

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende dyder.

Har du brug for hjælp?

Få et godt tilbud på dit næste gulv

Vores team sidder klar til at hjælpe og guide dig bedst muligt i dit valg af gulv eller tæppe.

Vi har mange års erfaring med gulve og tæpper og tager altid udgangspunkt i kunden og hvor du er.
Det gør vi, fordi at en tilfreds kunde, er en god kunde.
Derfor vil du altid få den mest professionelle hjælp hos os.

Hvem er Skærbæk Gulve?

Kvalitet og god service som det mest naturlige