Naturens evne til at genanvende

Direkte inspireret af naturens egen regulære genanvendelsesproces med frø, der omdannes til modent, blomstrende løv, som med tiden forvitres til skrøbelige teksturer, der igen bliver til frø, så det hele starter forfra.

Stort udvalg af tæpper

ege

Væg-til-væg tæpper

Væg-til-væg tæpper fås i en række forskellige tæppekvaliteter, der adskiller sig på fibertype, konstruktion og pris.

Tag et nærmere kig på de mange muligheder i vores væg-til-væg tæppekollektioner herunder.

Se mere

Tæppefliser og -planker

Tæppefliser i høj kvalitet tilbyder så meget mere end praktiske fordele. Med vores designfleksibilitet får du en stærk visuel værktøjskasse, som du kan lege med til dit næste gulvdesign.

Moderne tæppefliser tilbyder mange iøjnefaldende designmuligheder og er lette at installere og vedligeholde.

Se mere

Løse tæpper

Løse tæpper er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring med minimal indsats og budget; det stringente lyse rum med stram arkitektur blødes op af en markant nuance.

Møbelgruppen samles i en indbydende zone, som skaber ro og helhed i rummet. En modig facon eller farve skaber et statement på gulvet.

Se mere

Bæredygtige tæpper​

Med vores 18 Cradle to Cradle certificeringer, som spænder over i alt 110 individuelle produkter, er Ege Carpets nu på førstepladsen globalt med hensyn til at at opnå det højeste antal certificeringer indenfor bæredygtig tæppeproduktion på under 5 år.

Vi er nu 100% certificeret, og vi kan stolt sige, at vi er blandt verdens absolut førende, når det kommer til bæredygtige og miljøvenlige tæpper.

Se mere

Løbere og tæpper til korridorer

Indret gangarealer og korridorer med smukke tæpper, der er designet i tråd med hotellets historie og identitet, og som skaber en imødekommende atmosfære for alle hotellets gæster.

Med raffinerede mønstre og interessante teksturer tilfører tæpperne stemning og komfort til alle privat- og fællesområder.

Se mere

Special design​

Design dit eget tæppe
Hos Ege Carpets er alle muligheder åbne, når du vil skabe unikke rum til et projekt. Takket være avanceret produktionsteknologi kan du skabe og designe dit eget tæppe, der passer til det enkelte projekt – både hvad angår krav til design og kvalitet.

Vores specialdesignede tæpper til erhverv fås fra 100 m2

Se mere

Kollektioner

Se de mange kollektioner, fra Væg-til-væg tæpper, over Tæppefliser- og planker, til løse tæpper

Se mere

Koncepter

Lad dig inspirere på nogen af de mange koncepter, lige fra Highline konceept til Hotel- og servicebranchen. over bæredygtige koncepter til moderne kontorindretning.

Se mere

Tæppebagsider

Vi tilbyder et bredt udvalg af bagsideløsninger specialudviklet til at opfylde det krævende erhvervsmarkeds høje krav til opfyldelse af branchestandarder, komfort, akustik, slidstyrke og minimal miljøbelastning.

Se mere

danfloor

Bolig

Tæpper til din bolig.

Se udvalget her

Erhverv

Tæpper til virksomheder

Se udvalget her

Tæppefliser

Tæppefliser

Se udvalget her